شنبه 20 شهریور ماه 1389
 
اخبار برگزيده
همايش ها و سمينارها

RSS
 
06/05/89  --  
همايش "رسالت دانشگاهيان در مقابل جنگ نرم" اول آذرماه سالجاري در دانشگاه آزاد اسلامي واحد خوراسگان برگزار مي شود.

اين همايش با محورهاي ;ظرفيت ها و قابليت هاي دانشگاه و دانشگاهيان در مقابله با جنگ نرم;جايگاه دانشگاهيان در عرصه جنگ نرم با تاکيد بر رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب&; و ;روشها و راهکارهاي مقابله با جنگ نرم توسط دانشگاهيان&; برگزار خواهد شد.
1
سايت خبرگزاري ها و مطبوعات
تصوير برگزيده هفته
عيد سعيد فطر بر شما مبارك
  كاربران OnLine 
كاربران فعال بازديد كندگان فعال :
Visitors بازديد ها: 31
Members اعضاء: 0
مجموع كاربران مجموع: 31

بازديد ها بازديد ها :
Visitors بازديد هاي اين صفحه: 34867
Visitors بازديد هاي كل: 38106

فعال در اين زمان كاربران فعال:

Module Border Module Border
 
به سايت خبري استانداري اصفهان خوش آمديد
 
اطلاعيه ها
آدرس RSS سايت خبري استانداري اصفهان - دوشنبه 07 تیر ماه 1389
در صورت تمايل مي توانيد از اخبار اين سايت به صورت RSS استفاده نماييد . براي دريافت آدرس روي كلمه بيشتر كليك كنيد .   بيشتر...

89/05/04

معرفي ظرفيت‌هاي والاي فرهنگ اسلامي ايران، بارزترين دستاورد هفته فرهنگي اصفهان


دکتر محمد مهدي اسماعيلي، معرفي ظرفيت‌هاي والاي فرهنگ اسلامي ايران را به عنوان مهمترين دستاورد هفته فرهنگي اصفهان در الجزاير دانست.
معاون سياسي امنيتي استاندار اصفهان در آيين پاياني هفته فرهنگي اصفهان در الجزاير ضمن بيان مطلب فوق  گفت: اين هفته فرهنگي فرصت مناسبي بود تا بتوانيم ظرفيت‌ها و جنبه‌هاي فرهنگي اصفهان را به نحو شايسته در سطح بين الملل ارائه دهيم.
دکترمحمد مهدي اسماعيلي اذعان داشت: کشور ما ار ذخاير فرهنگي مناسبي برخوردار است و مي‌توان به تکيه بر آنها در مقابله با تهاجم فرهنگي غرب به برتري دست يافت.
وي تاکيد کرد: ديپلماتيک نوين ايران و فرهنگ والاي اسلامي که در ايران به بهترين شکل ظهور يافته است، بايد در چنين فرصت‌هايي به سمع مردم جهان برسد.
معاون استاندار اصفهان ادامه داد: با توجه به اين که الجزاير از پيشينه انقلابي مناسبي برخوردار است، مي‌توان از آن به عنوان يکي از وجوه مشترک فرهنگي بهره برد، چرا که در ايران نيز فرهنگ ايثار و شهادت هنوز از اهميت بسياري برخوردار است.
وي تاکيد کرد: وجوه مشترک فرهنگي بايد به عنوان اولويت در برگزاري هفته‌هاي فرهنگي مدنظر قرار گيرد.
نظر شما درباره اين خبر:
  ارسال   صرفنظر  
بازگشت
اخبار استان اصفهان

RSS
 
18/06/89  --  
پيام استاندار اصفهان به مناسبت فرا رسيدن عيد سعيد فطر

باسمه تعالي رمضان ماه خداوند ، ماه نزول قرآن و از شريف‌ترين ماه‌هاي سال ، هديه‌اي است بر بندگاني كه به مهماني معبود خود مفتخر مي‌شوند. در اين ماه مسلمانان با روزه‌داري غبار از خانه دل زدوده و اخلاص و ايمان را جايگزين آن مي‌نمايند و چه زيباست اين ماه پر فضيلت كه درهاي آسمان و بهشت در آن گشوده شده و از اين روست كه ارزش عبادت در اين ايام بويژه در شب‌هاي قدر از عبادت در هزار ماه برتر است.
18/06/89  --  
ساعت شروع و پايان كار ادارات اصفهان پس از ماه رمضان اعلام شد

استانداري اصفهان ساعت آغاز و پايان كار دستگاههاي اجرايي استان را از تاريخ 21 شهريور ماه اعلام كرد.
18/06/89  --  
تاكيد استاندار اصفهان برحمايت از نماينده فوتبال كشور در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا

استاندار اصفهان با اشاره به شرايط خوب استان در ورزش قهرماني ، حضور تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا را يك موضوع ملي خواند و بر حمايت همه جانبه مسولان و مردم استان از اين تيم تاكيد كرد .
18/06/89  --  معاون وزير راه
موقعيت فولادشهر اصفهان را براي انتقال بخشي از وزارت مناسب ارزيابي كرد

معاون آموزش، تحقيقات و فناوري وزارت راه و ترابري گفت: فولاد شهر اصفهان براي انتقال بخش هايي از مجموعه وزارت راه و ترابري از موقعيت مناسبي برخوردار است.
18/06/89  --  معاون استاندار اصفهان:
معاينه فني خودرو نبايد صوري باشد

معاون امورعمراني استانداري اصفهان گفت: مراكز معاينه فني خودرو بايد از معاينه صوري خودداري كنند در غير اين صورت با آنها برخورد قانوني مي شود.
18/06/89  --  استاندار:
نگاه احزاب اصفهان معطوف به پيشرفت استان و كشور است

استاندار اصفهان در ديدار با نمايندگان احزاب و فعالان سياسي استان گفت: نگاه احزاب اصفهان معطوف به پيشرفت استان و كشور است.
18/06/89  --  
اطلاعيه

به اطلاع آن دسته از سرپرستان خانوار كه قبلا فرم اطلاعات اقتصادي را تكميل نموده لكن به هنگام درج شماره حساب بانكي خود در سامانه الكترونيكي وزارت رفاه و تامين اجتماعي به نشاني www.refahi.ir با پيغام سرپرست خانوار شما فوت شده يا اطلاعات هويتي وي داراي اشكال بوده است مواجه شده اند مي توانند بر اساس اطلاعيه اي كه بزودي توسط مركز آمار ايران و سازمان ثبت احوال كشور از طريق رسانه هاي گروهي اعلام خواهد شد جهت رفع مشكل نسبت به ارائه اطلاعات خواسته شده اقدام نمايند
17/06/89  --  استاندار اصفهان در كارگروه كاهش آلودگي هوا :
دستگاهها براي كاهش آلودگي هوا پيشنهاد و راهكار ارايه كنند

استانداراصفهان گفت : دراين جلسات دستگاهها بايد براي كاهش آلودگي هواي شهر اصفهان پيشنهاد وراهكارارائه دهند و صرف بيان مشكلات ناشي از آلودگي هوا كافي نيست .
16/06/89  --  
زمينه عملياتي شدن قانون هدفمندسازي يارانه ها در استان اصفهان فراهم شده است

دبير ستاد هدفمندسازي يارانه ها و رييس سازمان امور اقتصادي و دارايي استان اصفهان از فراهم شدن زمينه عملياتي شدن قانون هدفمند سازي يارانه ها در استان خبرداد.
15/06/89  --  استاندار اصفهان :
از بخشي نگري در بحث آب پرهيز كنيم

استاندار اصفهان گفت : در مديريت آب زاينده رود بايد همه بخش هاي شرب ، كشاورزي ،صنعت و فضاي سبز مورد توجه قرار گيرد و از نگاه بخشي به بحث آب در استان بايد پرهيز كرد .
15/06/89  --  معاون استاندار اصفهان:
استراتژي مديريت استان ممانعت از سياسي شدن طرح هاي عمراني است

معاون امور عمراني استانداري اصفهان گفت: استراتژي مديريت كلان اين استان ممانعت از سياسي شدن امور عمراني است.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...
ورود |
 
  متن / HTML 


Module Border Module Border
  ساير سايت ها 

Module Border Module Border